Οι στοιχηματικές προβλέπουν πως ο Χεζόνια θα τα «στάζει»: Οι αποδόσεις για πόντους κι ασίστ

Οι στοιχηματικές προβλέπουν πως ο Χεζόνια θα τα «στάζει»: Οι αποδόσεις για πόντους κι ασίστ

Gazzetta team
Οι στοιχηματικές προβλέπουν πως ο Χεζόνια θα τα «στάζει»: Οι αποδόσεις για πόντους κι ασίστ

bet365

Ο Χεζόνια φτάνει στην Ελλάδα, φοράει τα πράσινα και οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για την πορεία του στον Παναθηναϊκό.

Ηταν τα «μπαμ» της EuroLeague. Αυτός στον Παναθηναϊκό και ο Πάου Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα. Ο Μάριο Χεζόνια (περί ου ο λόγος) φτάνει στην Ελλάδα για να φορέσει την πράσινη φανέλα που τόσο ήθελε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Κροάτης θα αγωνιστεί και στα εναπομείναντα ματς της EuroLeague αλλά και στις ελληνικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Σε τι κατάσταση βρίσκεται όμως; Πόσο impact θα έχει στον Παναθηναϊκό; Οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις και για το αν θα μείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν (θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα διατηρεί ακόμα τα δικαιώματά του στην Ευρώπη) αλλά έχουν βγάλει και ειδικά στοιχήματα με το πόσους πόντους θα βάζει, πόσα ριμπάουντ θα κατεβάζει και πόσες ασίστ θα μοιράζει.

Και σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές, ο Μάριο Χεζόνια θα τα... στάζει στην EuroLeague με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Το να κλείσει την φετινή χρονιά στην EuroLeague με 16+ πόντους μέσο όρο το βρίσκουμε στην απόδοση του 3.10! Την δεύτερη μικρότερη δηλαδή κι αυτή με μικρή διαφορά από το 13+ έως 16.00 πόντους μέσο όρο το οποίο το βρίσκουμε στο 3.00. Ακολουθεί το 10+ έως 13.00 με απόδοση 3.30.

Οι στοιχηματικές το έχουν... σιγουράκι πως ο Μάριο Χεζόνια θα κλείσει την φετινή του σεζόν στην EuroLeague με διψήφιο αριθμό πόντων μιας και το άλλο σενάριο (δηλαδή 10 πόντους και κάτω) πληρώνει 6.00!

Σε ότι έχει να κάνει με τις ασίστ το 3.00 ή λιγότερες δίνει 2.30 ενώ το 5+ το βρίσκουμε στο 3.70 (πάντα αναφερόμαστε στην EuroLeague)!

Ειδικά στοιχήματα υπάρχουν και για τα ριμπάουντ που θα κατεβάζει ο «Σούπερ Μάριο». Κι εδώ το... μίνιμουμ είναι το φαβορί. Δηλαδή να παίρνει λιγότερα από 4.00 το βρίσκουμε στην απόδοση του 2.60 ενώ εάν κατεβάζει περισσότερα από 6 τότε αυτό πληρώνει 2.90 (επίσης μόνο στη EuroLeague).

Τέλος, όπως είπαμε υπάρχει ήδη στοίχημα για το αν θα βρίσκεται ο Μάριο Χεζόνια και του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Η απόδοση σε αυτό το σενάριο είναι στο 2.65 ενώ το να φοράει την φανέλα άλλης ομάδας στο 1.45!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα