Μάτζικ Τζόνσον για ΛεΜπρόν: «Μην μου λέτε ότι δεν είναι MVP, είπε θα μας πάει τελικούς» (pic)

Gazzetta team
Μάτζικ Τζόνσον για ΛεΜπρόν: «Μην μου λέτε ότι δεν είναι MVP, είπε θα μας πάει τελικούς» (pic)

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον ξετρελάθηκε με την εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς και με το γεγονός ότι οι αγαπημένοι του Λέικερς είναι ξανά σε τελικούς ΝΒΑ.

Στις 9 Ιουλίου 2018 επισημοποιήθηκε η συμφωνία του «Βασιλιά» με τους Λέικερς κι ένα νέο κεφάλαιο άνοιγε για τον ίδιο. Όπως σε κάθε ομάδα που βρισκόταν, έτσι κι εδώ, το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στους τελικούς του ΝΒΑ.

Και μπορεί να χρειάστηκε δύο χρόνια, αλλά το κατάφερε! Κάτι που έκανε τον Μάτζικ Τζόνσον πολύ χαρούμενο και ο οποίος αποκάλυψε κάτι που τους είχε πει ο ΛεΜπρόν τότε.

«Όταν ο ΛεΜπρόν υπέγραψε στους Λέικερς, μας είπε ότι θα επιστρέψουμε στους τελικούς του ΝΒΑ και σίγουρα κράτησε το λόγο του», έγραψε στο twitter ο πάλαι ποτέ ΝΒΑer, ενώ νωρίτερα σημείωσε πως:

«Μην μου λέτε ότι ο ΛεΜπρόν δεν είναι ο MVP της λίγκας με 38 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ, για να οδηγήσει τους Λέικερς στους τελικούς».

Επίσης, εξέφρασε τη σιγουριά πως με τον «KIng James» και τον Άντονι Ντέιβις να έχουν καθοριστικό ρόλο, οι Λέικερς μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα