Χριστοδούλου: «Έτοιμοι για την πρώτη "μάχη"»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Έτοιμοι για την πρώτη "μάχη"»

bet365

Ο Αντρέας Χριστοδούλου μίλησε για την πρεμιέρα του Ρεθύμνου στην Basket League κόντρα στον Κολοσσό, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την πρώτη μάχη.

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Κολοσσό την πρώτη αγωνιστική της Basket League και ο Ανδρέας Χριστοδούλου μοιράστηκε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση, γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Αναλυτικά

«Καλησπέρα σε όλο το μπασκετικό κοινό της Ελλάδας και όχι μόνο. Για πρώτη φορά μου δίνεται η δυνατότητα να έχω το δικό μου blog εκπροσωπώντας την ομάδα μου, το Ρέθυμνο Cretan Kings, οπότε ζητάω επιείκεια από τους αναγνώστες. Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε μας και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Επίσης εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς.

Σήμερα αναχωρούμε για το νησί των Ιπποτών, όπου για 2η συνεχόμενη σεζόν θα ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Basket League. Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Κολοσσός H HOTELS και σίγουρα αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως κάθε χρόνο.

Γνωρίζω την προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων και θα «παλέψουμε» με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Άλλωστε και πέρυσι παίξαμε συνολικά 5 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ και όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Είμαστε καινούρια ομάδα, όπως και ο αντίπαλος μας, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρώτη «μάχη». Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αντιμετωπίσαμε πολλές και διαφορετικού επιπέδου ομάδες. Δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε όλοι μαζί, λόγω κάποιων μικροτραυματισμών αλλά θεωρώ πως έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία, ώστε να δείξουμε στο γήπεδο όλα αυτά που μας έχουν πει οι προπονητές. Αυτό που μας απασχολεί είναι η νίκη και τίποτα άλλο για αυτό θα κάνουμε τα απάντα για να τα καταφέρουμε.

Από κει και πέρα θέλω να απευθυνθώ και στο φίλαθλο κοινό μας, το οποίο περιμένω να μας στηρίξει θερμά την ερχόμενη εβδομάδα (14/10) στο πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στον Κόροιβο, για να ξεκινήσουμε να «χτίζουμε» το νικηφόρο σερί στο «Μελίνα Μερκούρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα