Γιαννάκης: «Ο Άρης έχει υψηλούς στόχους, θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

Γιαννάκης: «Ο Άρης έχει υψηλούς στόχους, θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

Gazzetta team
Γιαννάκης: «Ο Άρης έχει υψηλούς στόχους, θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην media day του Άρη, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να κερδίζει κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη media day του Αρη.

Για τον νέο ΑΡΗ: «Στόχος είναι, κάθε φορά, να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε οποιοδήποτε γήπεδο. Φτιάχνουμε μία ομάδα η οποία θα παλεύει και θα μαθαίνει από τα λάθη της, ώστε την επόμενη φορά να εμφανίζεται καλύτερη».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Οι σκέψεις μου και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι όπως και σε κάθε παιχνίδι όλο τον χρόνο. Πως θα παρουσιαστεί μία ομάδα και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να κερδίζζει τα παιχνίδια. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στην νίκη. Τα παιδιά δείχνουν πως κάθε μέρα γνωρίζονται καλύτερα και αυτό είναι σημαντικό γιατί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Έτσι δείχνουμε τον χαρσκτήρα μας και το θεωρώ πολύ σημαντικό

Για τον φετινό ΑΡΗ και τους στόχους της ομάδας: «Ο ΑΡΗΣ πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και αυτ΄οθα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και φέτος. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν γκρουπ, να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση και θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί.

Για τον Γκάρι Μπέλ: «Από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ βλέπω μόνο τα παιδιά που είναι εδώ. Κάθε μέρα ο στόχος μου είναι αυτοι που είμαστε εδώ να είμαστε καλύτεροι. Κάθε παιδι όμως που έρχεται σε εμας και θέλει να προσφέρει μας δίνει χαρά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα