Βον: «Ο Γιαννάκης είναι από τους λόγους της συμφωνίας»

Βον: «Ο Γιαννάκης είναι από τους λόγους της συμφωνίας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βον: «Ο Γιαννάκης είναι από τους λόγους της συμφωνίας»

bet365

Την Παρασκευή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάμε Βον ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη. Ο Αμερικανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και στην αξία που είχε για τον ίδιο η επικείμενη συνεργασία μαζί του.

«Είμαι ενθουσιασμένος, νιώθω εξαιρετικά που θ’ αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία όπως ο ΑΡΗΣ. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά, να γνωριστώ με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου», είπε και αναφέρθηκε στον Άρη και στον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν βλέπω την ώρα ν’ αγωνιστώ για λογαριασμό του. Οπωσδήποτε πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου. Έχει προπονητή μια σπουδαία μορφή του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κόουτς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα».

Πέρυσι ο Βον είχε αγωνιστεί στο Nick Galis Hall με τους Σκάιλαινερς της Φρανκούρτης και θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι. «Θυμάμαι την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν έπαιξα με τους Σκάλαϊνερς ως αντίπαλος του ΑΡΗ πέρυσι. Ήταν εξαιρετική. Έχω δει όμως και βιντεάκια με τους φιλάθλους του ΑΡΗ στο youtube και έχω άποψη για την «τρελή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ να την ζήσω».

Αναφερόμενος στον ρόλο του και στη σεζόν που ακολουθεί, είπε: «Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την ομάδα σε νίκες! Έχω υψηλές βλέψεις και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και ν’ ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας, για να επιτεύξουμε τους στόχους μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα