Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα του All-Star Αντετοκούνμπο»

Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί η Ελλάδα του All-Star Αντετοκούνμπο»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ακόμα ένας που έβαλε την Ελλάδα στα φαβορί του προσεχούς Eurobasket (31/08-17/09), μετά από σχετική ερώτηση. «Θέλω το χρυσό και να νικήσω τους Γκασόλ», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Φορτούνα Ντ. – Μπραουνσβάιγκ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Κερδίζει πόντους από αντιπάλους η Ελλάδα, ενόψει Eurobasket (31/08-17/09).

Μετά τον Σέρχιο Γιουλ, και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβαλε την Εθνική μας στα φαβορί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς ο Σέρβος τεχνικός από εκπροσώπους της χώρας του και την «blic.rs», απάντησε: «Θεωρούμαστε κι εμείς φαβορί, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε όλους. Θα είναι ένα δύσκολο Eurobasket. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Όπως η Ελλάδα, που έχει για πρώτη φορά έναν All-Star παίκτη, τον Αντεκούνμπο. Έπειτα είναι η Σλοβενία με τους Ντράγκιτς και Ράντολφ και φυσικά τον Ντόντσιτς. Η Ιταλία έχει τον Μεσίνα που έχει χτίσει μια σταθερή βάση. Η Τουρκία που πάντα παίρνει μετάλλια όταν παίζει μπροστά στο κοινό της. Και η Ισπανία, για την οποία δεν υπάρχουν λόγια με την κυριαρχία της τις τελευταίες δεκαετίες».

Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε το χρυσό μετάλλιο και κυρίως να νικήσει τα αδέρφια Γκασόλ!

 

Τελευταία Νέα