H D-Day για Σίνγκλετον και Όγκαστ!

Γιώργος Κούβαρης
Εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν την τελική έκβαση που θα έχουν οι υποθέσεις των Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Ογκάστ, καθώς εκπνέει η ημερομηνία για να βρουν ομάδα στο ΝΒΑ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι, αν ο Τρουγιόλς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η πιο μεγάλη μέρα του καλοκαιριού είναι η σημερινή (20/7) για τους «πράσινους»!

Οι Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ έχουν λίγες ώρες ακόμα μέχρι να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ειδάλλως θα τεθούν στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ εν όψει της νέας σεζόν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Αμερικανός φόργουορντ αναζητά διετές εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να επιστρέψει στο ΝΒΑ ύστερα από τη θητεία του στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς την τριετία 2011-2014.

Εάν και εφόσον τα καταφέρει, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα μικρό buy-out ύψους 100.000 δολαρίων και ο παίκτης θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Όμως εάν εκπνεύσει η διορία και δεν μετακομίσει στο ΝΒΑ, τότε θα αποτελέσει και με τη... βούλα παίκτη του Παναθηναϊκού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει και ένας αστερίσκος. Οι «πράσινοι» θα μπορούν να διαπραγματευτούν οποιαδήποτε πρόταση «πέσει» στο τραπέζι για τον Σίνγκλετον.

Μέχρι στιγμής έχουν απορρίψει ήδη πέντε προτάσεις (δύο από την Χίμκι, δύο από την ΤΣΣΚΑ και μία από την Αρμάνι) ωστόσο μετά και την άρνηση του παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια με αυξημένες αποδοχές, τα πάντα θεωρούνται πιθανά. Εάν και εφόσον έρθει νέα πρόταση που να ικανοποιεί πλήρως τον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να υπάρξουν... δεύτερες σκέψεις. Αν όχι, τότε ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά τον Ζακ Όγκαστ τα πράγματα είναι λίγο πιο... περίπλοκα. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες από την Αμερική λένε ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, στις τάξεις της ομάδας διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Και αυτό διότι σε περίπτωση που ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ/σέντερ βρει τελικά πρόταση, αυτομάτως θα περιπλέξει τα πράγματα στον καταρτισμό του ρόστερ και αυτό διότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής για να δουν την κατάληξη των δύο υποθέσεων...