Ευχαρίστησε τον Πανιώνιο ο Αλίχοντζιτς! (pic)

Ευχαρίστησε τον Πανιώνιο ο Αλίχοντζιτς! (pic)

bet365

Ο Φάρο Αλίχοντζιτς ενδέχεται να πει «αντίο» στον Πανιώνιο και μέσω... αινιγματικής ανάρτησης του στο instagram, ευχαρίστησε συμπαίκτες και προπονητές με ανάρτηση, ενώ δήλωσε περήφανος που συνεργάστηκε μαζί τους.

Η φοβερή σεζόν που πέρασε στον Πανιώνιο δεν μπορεί να ξεχαστεί από τον Φάρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τα οικονομικά προβλήματα στους «κυανέρυθρους», με τους παίκτες να μην έχουν εξοφληθεί από τον Ίωνα Βαρουξάκη, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Βόσνιο σέντερ, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα μέσω instagram.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

«Σας ευχαριστώ για την αξέχαστη σεζόν. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Φτάσαμε όμως τους στόχους μας. Συνεργάστηκα με σπουδαίους παίκτες και προπονητές, στους οποίους θέλω να δώσω τα εύσημα για την ατομική μου επιτυχία. Είμαι ευγνώμων και περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας. Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε. Πρωτάθλημα στην Α2, πρώτος σε πόντους και ριμπαόυντ και μέλος της καλύτερης πεντάδας της κατηγορίας», έγραψε.

Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα τελείωσε τη φετινή σεζόν με 12.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 29 ματς, ενώ πλέον θα προετοιμαστεί για το Eurobasket, κάνοντας μια... προθέρμανση και για τα προκριματικά του World Cup 2019, καθώς θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Εθνική Ελλάδος.

Δείτε την ανάρτηση του

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα