Δεν πληρώθηκε κανείς στον Πανιώνιο!

Ο Ίων Βαρουξάκης είχε εξηγήσει στους παίκτες του Πανιωνίου ότι θα καταβάλει μισό μηνιάτικο τη Δευτέρα (29/5) όμως ουδείς παίκτης των «κυανέρυθρων» δέχθηκε να πληρωθεί αφού προσωπικό και τεχνικό επιτελείο θα έμεναν απλήρωτοι!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μίχαλος, ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ότι «είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι,έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή, είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους. Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο». Τόνισε μάλιστα πως «μέχρι τη Δεύτερα 17:00 να έχει λυθεί το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα».

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας του «Ιστορικού», Ίων Βαρουξάκης, είχε εγγυηθεί πως θα δώσει σήμερα (29/5) μισό μήνα μόνο στους παίκτες όμως σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta,gr, εκείνοι δεν δέχθηκαν να πάρουν μισό μισθό μόνο αυτοί, εξηγώντας πως έπρεπε να πληρωθούν όλοι, προπονητές και προσωπικό! Στις τάξεις του Πανιωνίου επικρατεί αναβρασμός κι ενώ είναι δεδομένες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Νεοσμυρνιώτες ως προς την συμμετοχή τους στην Α1.