Μίχαλος: «Μέχρι Δευτέρα να έχει λυθεί το θέμα, αλλιώς...»

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Μίχαλος: «Μέχρι Δευτέρα να έχει λυθεί το θέμα, αλλιώς...»

Τα οικονομικά προβλήματα στον Πανιώνιο είναι πολλά, η διοίκηση είναι εξαφανισμένη και ο αρχηγός Νίκος Μίχαλος «προειδοποίησε» μέσω facebook.

Μίχαλος: «Μέχρι Δευτέρα να έχει λυθεί το θέμα, αλλιώς...»

Πριν ένα μήνα το gazzzeta.gr είχε ενημερώσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Πανιώνιος ως προς την συμμετοχή του στην Α1, αλλά τότε η αντίδραση των ανθρώπων ήταν να επιτεθούν τηλεφωνικά στον συντάκτη διά στόματος Νίκου Οικονόμου.

Φυσικά και οι μέρες πέρασαν, λύση όχι μόνο δε βρέθηκε και η διοίκηση παραμένει εξαφανισμένη.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μίχαλος, με κοινοποίηση στο facebook προειδοποίησε, «Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός.Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα.Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι,έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή,είμαστε πρωταθλήτες Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους.Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο.Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά.Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λύθει το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα. Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πάνιωνίου».

Best of internet