Μπράουν: «O Λου μου χρωστάει 100 δολάρια από χαμένο στοίχημα»!

Νίκος Καρφής
Μπράουν: «O Λου μου χρωστάει 100 δολάρια από χαμένο στοίχημα»!

bet365

Ο Τάιρον Λου χρωστάει στον Μάικ Μπράουν 100 δολάρια, καθώς είχε χάσει ένα στοίχημα που είχαν βάλει οι δυο τους σε έναν άτυπο διαγωνισμό σουτ πριν από 19 χρόνια.

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν οι δύο προπονητές των τελικών του NBA, Μάικ Μπράουν και Τάιρον Λου.

Πριν από 19 χρόνια οι δυο τους είχαν βάλει στοίχημα για το ποιος θα νικήσει σε έναν άτυπο διαγωνισμό σουτ και ο νυν προπονητής των Καβαλίερς είχε χάσει. Το στοίχημα που είχαν βάλει ήταν 100 δολάρια αλλά ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες, κάτι που δεν ξεχνάνε οι δυο τους πριν τη συνάντηση τους στους τελικούς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Επιτέλους παραδέχτηκε πως μου χρωστάει λεφτά. Μου χρωστάει 100 δολάρια και μπορεί να με ξεχρεώσει τώρα. Του το ζήτησα πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αρνήθηκε πως είχε χάσει σε εκείνο το παιχνίδι», τόνισε ο assistant coach των Ουόριορς.

Από την πλευρά του ο Λου ανέφερε: «Χρωστάω 100 δολάρια στον Μπράουν απο τότε που ήμουν rookie. Προσπάθησα να τον ξεχρεώσω αλλά δεν δέχτηκε το ποσό. Και πάντα μου λέει πως ακόμα χρωστάω. Είναι υπέροχος τύπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα