Ο Απόλλων ζητάει την στήριξη του κόσμου του!

Νίκος Καρφής
Ο Απόλλων ζητάει την στήριξη του κόσμου του!

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Λάυριο (13/4, 17:00) και οι γηπεδούχοι απεύθυναν... κάλεσμα στον κόσμο τους για να σπρώξει την ομάδα στην παραμονή στην Basket League.

Ματζ ζωής και θανάτου χαρακτηρίζεται για τον Απόλλωνα Πάτρας, το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, με την διοίκηηση των «μελανόλευκων» να καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Η Διοίκηση του Απόλλωνα CARNA εν όψει του κρίσιμου και τελευταίου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο το Λαύριο, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, στις 17.00 και επειδή θεωρεί πως η παρουσία του φίλαθλου κόσμου θα είναι καθοριστική για την εξέλιξή του αγώνα αποφάσισε η τιμή της γενικής εισόδου να είναι 5 ευρώ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η στήριξη και ενθάρρυνση των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, γι’ αυτό και η Διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους Πατρινούς να γεμίσουν την Περιβόλα και να δώσουν παλμό και ενέργεια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και στους παίκτες τους για να μπορέσουν να φθάσουν στη νίκη, σ’ αυτό το παιχνίδι που είναι μονόδρομος. Άλλωστε ο Απόλλων CARNA δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και ο κόσμος αποτελεί ΠΑΝΤΑ τον παίκτη παραπάνω στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των μελανόλευκων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα