Το «άδειασμα» και η αναδίπλωση

Το «άδειασμα» και η αναδίπλωση

Το «άδειασμα» και η αναδίπλωση

bet365

Η απόρριψη της εισήγησης του Δημήτρη Πρίφτη και η τακτική που ακολούθησε ο Άρης στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ καλλιεργούν αμφιβολίες για την ορθότητα της κατεύθυνσης που έχει πάρει.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε επί του ζητήματος της τελευταίας επιλογής επιβεβαιώνει τούτο που σημειώνουμε καιρό τώρα, περί οριστικής ρήξης των δεσμών εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και του Δημήτρη Πρίφτη. Οι δύο πλευρές ήδη βαδίζουν επί του δρόμου του διαζυγίου και όπως έχουμε σημειώσει μένει να ξεκαθαρίσει το πότε.

Επί της τελευταίας επιλογής, ο Πρίφτης ζήτησε τον combo guard Τζέραλντ Ρόμπινσον του οποίου το μηνιάτικο δεν υπερέβαινε τα 10-12 χιλιάρικα δολάρια διότι ο Αμερικανός (που εισέπραττε περί των 40 χιλιάδων στο Ιράν) θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Δεν ήθελε να πάει στην Άλμπα Βερολίνου των επτά γκαρντ.

Μόνο που η εισήγηση του Πρίφτη δεν έγινε δεκτή κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στις δομές μιας ομάδας. Στον τρόπο λειτουργίας της και λιγότερο στην έξωθεν μαρτυρία της. Δυστυχώς όμως αυτή η ιστορία είναι εμπλουτισμένη με ένα σωρό περιστατικά που «καταδίκασαν» αυτή τη σχέση. Ήταν υγιής και πλέον είναι δηλητηριασμένη.

Ένα δεύτερο ζήτημα του οποίου η διαχείριση προκαλεί ερωτηματικά είναι η στάση του Άρης στις πρόσφατες εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Επισήμως δεν αιτιολογήθηκαν οι λόγοι της τακτικής που ακολούθησαν οι «κίτρινοι». Στα social media, φίλοι της ομάδας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους καυτηριάζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε η ΚΑΕ Άρης στον νυν αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Σήμερα(29/3) το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα στις χθεσινές διαδικασίες στη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook… «είναι και κάποιοι που συνεχώς ζητάνε εξηγήσεις… Για οτιδήποτε. Καλά κάνουν. Απλά επειδή είναι έμπειροι άνθρωποι, αν είναι και καλοπροαίρετοι, θα περίμενα κάποια πράγματα να τα καταλάβαιναν χωρίς να πρέπει να τα εξηγούμε. Και δημόσια».

Επί του παρόντος, η στάση του Άρη ισοδυναμεί με απόδειξη παραγοντικής αδυναμίας και είναι αντιστρόφως ανάλογη της αντίστοιχης που είχαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες στον ΕΣΑΚΕ. Τώρα, τι άλλαξε και προχώρησαν σε στροφή 180ο μοιρών, επί τούτου μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα