Αλλαγές στο All-Star Game από του χρόνου!

Κάτια Πετροπούλου
Ο Άνταμ Σίλβερ με τον Κρις Πολ αποφάσισαν πως το All-Star Game χρειάζεται ένα... φρεσκάρισμα, συζήτησαν για αλλαγές και δεν αποκλείεται να δούμε μια διαφορετική «γιορτή» την επόμενη χρονιά!

Ένα... ανανεωμένο All-Star Game θα περιμένει τους παίκτες του ΝΒΑ, αλλά και τους θεατές, του χρόνου από ότι φαίνεται!

Το γεγονός πως ο θεσμός έχει κάπως... ξεφτιλιστεί, προβλημάτισε τους αρμόδιους, οι οποίοι αποσκοπούν σε ριζικές αλλαγές, ώστε και σωστός αγώνας να γίνεται, αλλά να υπάρχει και η διασκέδαση - όχι δεν θα γίνει πιο σοβαρό με... άμυνες, αλλά πιο ενδιαφέρον!

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των παικτών στη λίγκα, Κρις Πολ, λίγο μετά την διοργάνωση της Νέας Ορλεάνης και συζήτησαν για τις αλλαγές που χρειάζεται η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Ο Σίλβερ ανέφερε σε εκπομπή πως ο Πολ του τόνισε ότι υπάρχει η πεποίθηση πως οι προπονητές και οι μάνατζερ λένε: «Μη ζοριστείς, πήγαινε απλά να διασκεδάσεις» και αυτό πρέπει να αλλάξει επειγόντως. Πρόταση, λοιπόν, του γκαρντ των Κλίπερς ήταν να μαζευτούν οι εμπλεκόμενες μεριές, ιδιοκτήτες και παίκτες, και να κουβεντιάσουν για τη νέα μορφή του θεσμού.

Κάποιες από τις ήδη προτεινόμενες ιδέες είναι οι starters να εκλέγονται από τους αρχηγούς των ομάδων του ΝΒΑ, κι όχι από την ψηφοφορία των φιλάθλων. Επίσης, μια καινοτομία που θέλουν να περάσουν είναι η θέσπιση του τετράποντου, ή ακόμα και δεκάποντου!

«Είναι ένα All-Star Game και υποτίθεται πως πρέπει να διασκεδάσεις. Ακούς τους ανθρώπους τριγύρω να μιλούν για 4ποντα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στο ΝΒΑ, αλλά ίσως σε ένα All-Star Game ναι. Ή ακόμα και να οριστεί 10ποντο, από το κέντρο του γηπέδου στο τελευταίο λεπτό. Δεν ξέρω. Ίσως και να είναι τρελές ιδέες αυτές. Πάντως του χρόνου θα είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Δεν θα έχει την ένταση των playoffs, αλλά οι παίκτες πρέπει να παίζουν», είπε ο Σίλβερ.