Τζάκσον: «Είναι καλό το αποτέλεσμα για μας»

Τζάκσον: «Είναι καλό το αποτέλεσμα για μας»

Τζάκσον: «Είναι καλό το αποτέλεσμα για μας»

bet365

Ο Τζον Ντέιβιντ Τζάκσον ήταν ξεκάθαρος για τον στόχο της Βιλερμπάν. Είχε πει ότι μια ήττα με μικρή διαφορά δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, οπότε η ισοπαλία τον ικανοποίησε απολύτως.

Ο προπονητής της Βιλερμπάν υποστήριξε ότι «για μας το αποτέλεσμα είναι καλό στην προσπάθεια που κάνουμε για να κερδίσει. Πλέον τα πράγματα είναι πιο απλά. Όποιος κερδίσει στη Γαλλία, θα περάσει».

Σχετικά με την εικόνα του αγώνα, είπε: «Είχα πει ότι ο Άρης είναι μια σκληρή και επιθετική ομάδα όταν παίζει στην έδρα της αλλά ανταποκριθήκαμε στην αθλητικότητά του κι αυτό φαίνεται από τα ριμπάουντ. Κάναμε όμως και λάθη, αλλά μείναμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης καθώς αντιδράσαμε όταν ο Άρης ξέφυγε με διαφορά δέκα πόντων».

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Αμίν Νουά. «Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι γιατί στην επίθεση κάναμε λάθη ενώ δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ. Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν απαραίτητο να μείνουμε κοντά στο σκορ όταν ο Άρης ξέφυγε με διαφορά δέκα πόντων. Νομίζω ότι η ισοπαλία μας δίνει ευκαιρία πρόκρισης από τη στιγμή που ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα μας. Ξέρουμε όμως ότι θα πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι», είπε ο φόργουορντ της γαλλικής ομάδας.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα