Καλαμπάκος: «Δεν πιστεύαμε ότι θα φθάναμε μέχρι το… 33»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καλαμπάκος: «Δεν πιστεύαμε ότι θα φθάναμε μέχρι το… 33»

bet365

Είναι αλήθεια ότι οι αντοχές του Κόροιβου Αμαλιάδας στο Nick Galis Hall αιφνιδίασαν τους φίλους του Άρη, φαίνεται όμως ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ντίνο Καλαμπάκο.

Ο προπονητής του Κόροιβου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του. «Έγινε ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ζήσαμε ένα ωραίο όνειρο μέχρι το 33’ αλλά μετά δεν αντέξαμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα φθάναμε μέχρι εκεί. Ήταν άρρωστος ο Πόλαρντ κι έμεινε στην Αμαλιάδα. Ήρθαμε μόνο με τον Σαχπατζίδη. Θέλαμε να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν μακριά από το καλάθι. Με διάφορα τρικς καταφέραμε να το κάνουμε. Ο Άρης ήταν λίγο κουρασμένος. Για πολύ μεγάλο χρόνο ήμασταν ευχαριστημένοι. Παίξαμε έξυπνα για τις ικανότητες που έχουμε ως ομάδα», είπε και ρωτήθηκε για το αν περίμενε ότι η ομάδα του θα εμφανιζόταν τόσο ανταγωνιστική:

«Ήταν και συγκυρία. Ο Άρης ήταν κουρασμένος, ήδη σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Για μας αυτά τα τρικς ήταν ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στο παιχνίδι. Το άλλο Σάββατο είναι το παιχνίδι για μας».

«Τώρα έχουμε… τελικό»

Ο φόργουορντ του Κόροιβου, Αντώνης Μιχάλογλου, έκρινε ότι ο Κόροιβος ήταν αδύνατο να αποφύγει τη σημερινή(25/2) ήττα και αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών: «Παίξαμε με πολλές απουσίες και προβλήματα για μας. Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς για να μείνουμε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο. Λίγο τα φάουλ, λίγο το ότι ήμασταν λίγοι είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε με μεγάλη διαφορά. Τώρα έχουμε τον τελικό με την Πάτρα μπροστά μας. Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε κι αν τεθεί όριο νικών, ελπίζω να μπορέσουμε να το καλύψουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα