Σφαιρόπουλος: «Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε τη νίκη και αν συνεχεία μίλησε για την απόδοση των παικτών του στο ματς με τη Δόξα Λευκάδας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε την τοποθετησή του μετά τη νίκη επί της Δόξας αναφέροντας... «Η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Εχουμε τέτοιες μέρες πάντα έναν επιπρόσθετο λόγο για να παίρνουμε τη νίκη. Εκ μέρους όλων στην ομάδα την αφιερώνουμε σε αυτή τα παιδιά. Σε ό,τι αφορά το ματς δεν ξεκίνησαμε καλα. Σιγά σιγά όμως βελτιωνόμασταν. Στην δεύτερη πείοδο κερδίσαμε με μία διαφορά 9 πόντων. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό. Ειχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά δεν είχαμε πρόβλημα για να επικρατήσουμε. Ευχομαι στον κόουτς Μαρκόπουλο κα στην Δόξα να υλοποιήσει τους στόχους της».
Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθκε για την απόδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ... «Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος. Από πέρυσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Ηταν πιο μικρός και άπειρος. Ηταν 20 στα 21 και ήρθε σε μία ξένη χώρα. Δεν ήταν έυκολο. Φέτος έχει μπει πιο καλά στη φιλοσοφία της ομάδας . Είναι ένα ακρωγινιαίος λίθος για την άμυνα και την επίθεσή μας. Την τεχνική του κατάρτιιση δεν την συναντάς εύκολα., αλλά θέλουμε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες αλλά έπερπε να απαντήσω γιατί είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της ομάδας».
Από την πλευρά του ο Ντομινίκ Ουότερς είπε... «Πρώτα από όλα θέλων να αφιερώσω τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Η νίκη είναι για αυτούς. Από πλευράς τακτικής δνε ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά η άμυνά μας στο τέλος ήταν όπως έπρεπε».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα