Με απουσίες ο Δούκας στην Καβάλα

Gazzetta team
Με απουσίες ο Δούκας στην Καβάλα

bet365

Σημαντικές απουσίες θα έχει ο Δούκας στην αναμέτρηση με την Καβάλα, για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική.

Με προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Αμαρουσίου κόντρα στην Καβάλα (15/01, 17:00), για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική της Α2.

Καυκής και Παπαμακάριος δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθουν, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και ο δεύτερος στον δικέφαλο. Επίσης, ούτε ο Κομποδιέτας έχει ξεπεράση το διάστρεμμα, το οποίο υπέστη στο ματς με τον Αρκαδικό.

Ο Ανδρέας Κανονίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ο Δούκας πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα.

«Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο στην φετινή Α2, πόσο μάλλον αυτό με την Καβάλα. Πρόκειται για μία ομάδα με νέους και ταλαντούχους παίκτες που αρέσκονται στο να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, δε δουλεύουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε, λόγω των τραυματισμών και των ιώσεων. Παρ’ όλα αυτά, στον Α.Σ.Ε.Δ. δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι εξ αρχής για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό είναι το ζητούμενο και γι΄αυτό θα παλέψουμε».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα