Σκέφτεται την ενίσχυση o Aρης

Σκέφτεται την ενίσχυση o Aρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σκέφτεται την ενίσχυση o Aρης

bet365

Οι σκέψεις ενίσχυσης επανήλθαν στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη βλέποντας ότι τα προβλήματα τραυματισμών κλονίζουν τις αγωνιστικές ισορροπίες στην ομάδα του. Κι αυτό διότι η κατάσταση υγείας των Μάικλ Τζένκινς, Σπύρου Μούρτου σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ντέβιν Μαρμπλ προκαλούν δυσλειτουργία στην περιφερειακή γραμμή.

Μετά την αποχώρηση του Ντέβιν Μαρμπλ, η αρχική απόφαση του Άρη ήταν να μην προχωρήσει την απόκτηση αντικαταστάτη του. Γι' αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε στην παραμικρή ενέργεια παρότι είχε αντιληφθεί τις τάσεις φυγής του Αμερικανού. Πλέον όμως «οι κίτρινοι» κάνουν δεύτερες σκέψεις. Δεν νιώθουν ασφάλεια για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας των δύο συγκεκριμένων αθλητών. Ο Μάικλ Τζένκινς έχει πρόβλημα στον καρπό, εδώ και καιρό ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης τον χρησιμοποιεί συντηρητικά. Ο Αμερικανός συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις σε σημείο να μην είναι σε θέση να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα και στην έναρξη μιας σειράς καθοριστικών αγώνων.

Κατά δήλωση του Δημήτρη Πρίφτη, από το ξεκίνημα της αρχής ο Σπύρος Μούρτος αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε μέσα στον Δεκέμβρη. Αιτία αυτού ήταν η απουσία του από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας. Ούτε στη δική του περίπτωση μπορεί να ισχυριστεί κανείς με ασφάλεια για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του. Και κυρίως, δεν μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια περί της κατάστασης στην οποία θα βρίσκεται αν κι εφόσον μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αν κανείς προσθέσει στα παραπάνω προβλήματα και την απουσία του Ντέβιν Μαρμπλ θα αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει στην περιφερειακή γραμμή του Άρη. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δημήτρης Πρίφτης μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη για συμβόλαιο ενός μήνα. Η περίπτωση του Ντόνι ΜακΓκραθ ήταν η πρώτη που εξετάστηκε αλλά τόσο για οικονομικούς λόγους, κυρίως όμως λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος συνεργασίας, δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον Αμερικανό (με ιρλανδικό διαβατήριο).

Βέβαια την τελική απόφαση επί του ζητήματος της ενίσχυσης θα τη λάβει η ιδιοκτησία της ΚΑΕ. Αν δηλαδή σκοπεύει να προχωρήσει σε μια μικρή επένδυση ούτως ώστε να αυξηθούν οι αγωνιστικές λύσεις ενόψει των κρίσιμων αγώνων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα