Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

bet365

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κοουτσάρει από το 1992, είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει δυο ευρωπαϊκά τρόπαια και φέτος θέλει να οδηγήσει τον Ηρακλή στην Α1. Ο «Τίγρης» ψηφίζει τους κορυφαίους της χρονιάς στα Gazzetta Awards 2016!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει φάει τα γήπεδα με το... κουτάλι ενώ στο βιογραφικό του δεσπόζουν δυο ευρωπαϊκά τρόπαια. Ο πρώτος τίτλος ήρθε το 2001 όταν ήταν προπονητής του Αμαρουσίου και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα. Το 2003 στέφτηκε Κυπελλούχος Ευρώπης καθοδηγώντας την ομάδα του Άρη. Το εφετινό στοίχημα του «Τίγρη» είναι να οδηγήσει τον Ηρακλή στην Basket League έπειτα από πολλά χρόνια μέσα από το ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Στο μεσοδιάστημα δέχτηκε πρόθυμα να βρεθεί στην κάλπη των Gazzetta Awards 2016 και να κάνει τις δικές του επιλογές.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «Εύκολη επιλογή! Θα ψηφίσω τον Σπύρο Γιαννιώτη. Έκανε κατάθεση ψυχής στο Ρίο, πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για το χρυσό μετάλλιο και ολοκλήρωσε μια απίθανη υπέρβαση! Βλέποντας την προσπάθειά του στα τελευταία 100 μέτρα, συγκινήθηκα! Ένιωσα σαν να είμαι κι εγώ μαζί του στο νερό. Επίσης, δεν αμφισβήτησε ποτέ τη νίκη του αντιπάλου του, δεν έκανε καμία ένσταση κι αυτό είναι προς τιμήν του».

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «Θα επιλέξω την Άννα Κορακάκη για όσα πέτυχε αυτή την χρονιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο. Άξιζε πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά της παρά της αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας που δεν τιμούν ούτε την ομοσπονδία σκοποβολής, ούτε το υπουργείο αθλητισμού. Δεν γίνεται να έχεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να μην τους παρέχεις τις στοιχειώσεις προδιαγραφές για να προπονηθούν».

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «Θα τιμήσουμε τη Θεσσαλονίκη και θα πούμε την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα».

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «Ο τίτλος ανήκει δικαιωματικά στον Δημήτρη Ιτούδη. Οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης κι έγινε ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά την EuroLeague. Δεν είναι καθόλου εύκολου, αν σκεφτείς ότι σε αυτή τη θέση απέτυχαν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Έτορε Μεσίνα».

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: «Παύλος Μάμαλος! Με συγκίνησε για την προσπάθειά του, για το κλάμα του, για το πως φώναξε για την Ελλάδα! Του αξίζει».

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards