Βετούλας: «Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ...»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ...»

bet365

Ο πρώτος που φταίει για την κατάσταση του Προμηθέα είναι ο ίδιος ο προπονητής, όπως υποστήριξε ο Νίκος Βετούλας, μετά την νέα ήττα από την Κύμη (77-66).

Ο Προμηθέας, μετά την ήττα από την Κύμη (77-66), έχει τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Α1 και ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε πως για μια κατάσταση σαν αυτή, φταίει πρώτα ο προπονητής.

«Εξ' αρχής ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και αυτό είχε να κάνει με το ότι έλειπαν δύο βασικοί ψηλοί μας. Τα χαμένα ριμπάουντ ήταν σημαντικός λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, ενώ επίσης είχαμε ένα επιθετικό μπλακ άουτ που δεν μας επέτρεψε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια και να μπορέσουμε να μείνουμε ως τα τελευταία λεπτά μέσα στο παιχνίδι.

Συνήθως όταν χάνει μια ομάδα τρία διαδοχικά παιχνίδια, όπως έχει συμβεί σε εμάς και με τον τρόπο που τα έχουμε χάσει, ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, γιατί η ομάδα πρέπει να φτάσει εκεί που της αρμόζει. Θεωρώ ότι όταν γυρίσουν οι τραυματίες, η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος της σεζόν θα είναι εκεί που πρέπει.

Πιστεύω ότι είναι δύσκολο αυτήν την στιγμή να πω κάτι εναντίον αυτών που αγωνίστηκαν, καθώς κάποια παιδιά έπαιξαν για αρκετή ώρα σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει. Έμεινα ικανοποιημένος από αρκετά παιδιά που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Συγχαρητήρια στην Κύμη και στον κόουτς Μπρατσιάκο για την νίκη και καλή συνέχεια», είπε ο Έλληνας προπονητής.

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Γράβας ανέφερε: «Ήταν ένα ματς τελικός για εμάς, ύστερα από δύο κακά αποτελέσματα ελπίζαμε σε αυτό να πάρουμε την νίκη. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και οφείλεται και στις απουσίες, αλλά και στο μπλακ άουτ που πάθαμε στο 3ο δεκάλεπτο, κυρίως επιθετικά. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε την Κύμη, την αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι της και δυστυχώς ήρθε αυτή η ήττα για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα