Zντοβτς: «Αποφασίζουμε για Ντίξον»

Zντοβτς: «Αποφασίζουμε για Ντίξον»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Zντοβτς: «Αποφασίζουμε για Ντίξον»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε πως θα αποφασίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για το τι θα γίνει με τον Μάικλ Ντίξον και μίλησε για το θέμα του ψηλού και το πρόβλημα του Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο Σλοβένος τεχνικός απάντησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ. Τι θα γίνει με το Ντίξον, τον τραυματισμό του Δημήτρη Μαυροειδή και το θέμα του ψηλού.

Για τη νίκη επί του Κοροίβου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο. Μια ομάδα που έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Είχαμε μόνο έναν στόχο σήμερα. Να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε αρκετά για να τα καταφέρουμε. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε την ομάδα για να διαλύουμε τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και κούραση στο τέλος. Στο τέλος της ημέρας, παίξαμε συγκεντρωμένα, κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Να κερδίσουμε τώρα και στο Champions League, τον επόμενο αντίπαλό μας, να κερδίσουμε στην Ουγγαρία».

Για τον Ντίξον: «Δεν μπορώ να σας δώσω κάποια σαφή απάντηση. Κυρίως γιατί πολλά πράγματα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Είμαι πολύ μπερδεμένος για το ποιο είναι το σωστό πράγμα να κάνουμε. Ωστόσο, αγαπάω την ομάδα μου, τους παίκτες μου. Έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα και δεν θα επιτρέψω να χαλάσει αυτό. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά ποια ομάδα δεν έχει προβλήματα; Για αυτόν τον λόγο δεν είμαι πολύ νευρικός. Επειδή εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Είναι μεγάλη η σεζόν. Όλες οι ομάδες χάνουν αγώνες. Η Φενέρμπαχτσε έχασε με… 40 πόντους στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι μηχανές οι παίκτες. Θα πάμε ακόμα καλύτερα.

Ο Ντίξον... είναι και αυτός ένας λόγος που σκέφτομαι το τι πρέπει να κάνουμε. Έχω πολλά μέσα στο κεφάλι μου. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και αυτή την απόφαση, θα την στηρίξουμε».

Για το θέμα του Ίαν Βουγιούκα: «Όλες οι ομάδες που θέλουν ψηλό, κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Βουγιούκα, Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσανίτη, που είναι καλοί Έλληνες παίκτες. Ο Βουγιούκας δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα που είναι. Ο Μαυροκεφαλίδης και ο Σχορτσανίτης είναι ελεύθεροι. Ο Μαυροειδής είχε προβλήματα τις τελευταίες μέρες. Δεν προπονήθηκε. Θα δούμε πως θα ανταποκριθεί με το πρόβλημα που έχει στο γόνατο.

Πρέπει να μιλήσουμε και με τον γιατρό για να δούμε τι θα κάνουμε. Ωστόσο, έχουμε καλή ατμόσφαιρα, πολύ καλά δίδυμα ψηλών και θα δούμε στο μέλλον. Μόνο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής υπάρχει για τον Βουγιούκα. Δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση».

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς που ήταν από τους κορυφαίους, είπε με τη σειρά του: «Αυτό το παιχνίδι για εμάς, ήρθε μετά από δύο ήττες, οπότε ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το πως παίξαμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μια νίκη ρουτίνας. Επιτρέψαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον. Ο Κόροιβος έχει γρήγορους και αθλητικούς παίκτες, που μπορούν να τρέξουν στο παρκέ. Το σημαντικό όμως εν τέλει, είναι ότι κερδίσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα