Μαρκόπουλος: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας!»

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέντσπιλς και ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να αποβάλουν τον δισταγμό τους.

«Είχαμε κακό ξεκίνημα και αυτό λόγω κακής άμυνας. Δεχτήκαμε φθηνά καλάθια και δεν συμφωνώ πως παίξαμε καλή άμυνα. Απλά παίξαμε καλή άμυνα μετά από ένα σημείο. Όταν κάνεις λάθη, δεν μπορείς να περηφανεύεσαι. Όταν πήραμε την διαφορά, δεν είχαμε καλές επιλογές και οι αντίπαλοι μπήκαν στο παιχνίδι και πήραν σκορ.

Ξέρω πως έχουμε νέα παιδιά και είναι άπειροι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως η στιγμή δίνει τα παιχνίδια και εμείς δείξαμε κάποιο δισταγμό σε κάποιες φάσεις και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Το να χάνεις 15 βολές είναι καταστροφικό και πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους» εξήγησε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Βέντσπιλς.

Εν συνεχεία εξήγησε τα θετικά που προκύπτουν για τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στα 18 λάθη της Βέντσπιλς: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε ευκολότερο το έργο μας στο ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά το παιχνίδι είναι 40 λεπτά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν. Κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις. Δεν πρέπει να σκέφτονται ποιοι δεν είναι στην ομάδα και ποιοι είναι τραυματίες. Ο Κόνιαρης πριν το ματς πιάστηκε τελείως και δεν ξέραμε αν θα τον έχουμε».