Χωρίς Χρυσικόπουλο και Σάιμπερτ προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Χρυσικόπουλο και Σάιμπερτ προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Χρυσικόπουλο και Σάιμπερτ προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ

bet365

Με τις απουσίες των Χρυσικόπουλου και Σάιμπερτ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Νεπτούνας (16/11, 19:30), για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Νεπτούνας (16/11, 19:30) στη Λιθουανία, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς εκτός για προληπτικούς λόγους από τη σημερινή (13/11) προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» έμειναν οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο 23χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, ενώ ο 24χρονος Αμερικανός ταλαιπωρείται εξίσου από ενοχλήσεις στο δεξί χέρι.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου βρέθηκαν στο «Παλάτακι» σήμερα και ξεκινησαν το πρόγραμμά τους με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, το οποίο ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής της ομάδας.

Αύριο το πρωί (14/11) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, ενώ το μεσημέρι (15:25) θα αναχωρήσουν για τη Λιθουανία. Το ταξίδι της ομάδας περιλαμβάνει τρεις πτήσεις (από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη, Ρίγα και Παλάνγκα) και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στην Κλαϊπέντα.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα