Γιαννακόπουλος: «Ώρα για πράξεις»!

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Ώρα για πράξεις»!

bet365

Μόνο βαθμολογικό όφελος θα έχει το Λαύριο αν καταφέρει να νικήσει τον Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» το Σάββατο (12/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Basket League, όπως επεσήμανε ο Σάκης Γιαννακόπουλος.

Ήρθε η ώρα για πράξεις πλέον στο Λαύριο, όπως υποστήριξε ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, καθώς οι «κουκουβάγιες» θα έχουν μια τρίτη ευκαιρία για να επιστρέψουν στις νίκες στην Α1, αυτή τη φορά απέναντι στην Αχαϊκή ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ

«Ήρθε η ώρα των πράξεων

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε, ουσιαστικά, με κάτω τα χέρια. Μαζί χάθηκε και η δεύτερη σερί ευκαιρία για μια νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα να κάνουμε την υπέρβαση.

Τώρα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα έχουμε την τρίτη. Τέτοια ματς, σου δίνουν το δικαίωμα αν τα κερδίσεις, στο τέλος της σεζόν να έχεις πολλαπλά βαθμολογικά οφέλη. Ο Προμηθέας είναι μία πάρα πολύ υγιής ομάδα, με καλούς παίκτες και έναν διαρκώς εξελίξιμο προπονητή που έχει δώσει το στίγμα στην κατηγορία. Προέρχονται από μία μεγάλη νίκη και αυτός θα τους δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για το μεταξύ μας παιχνίδι.

Έπειτα από τις προηγούμενες δύο φορές που είπαμε πολλά αλλά κάναμε λίγα τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Τα λόγια δεν είναι για το Λαύριο. Τώρα ήρθε η ώρα των πράξεων και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα