Elite League: Me 7 ομάδες στο κυνήγι της Μυκόνου και της κορυφής (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Μύκονος στην κορυφή της Elite League

bet365

Ο 9ος γύρος της Elite League είναι προ των πυλών και η μάχη για την κορυφή συνεχίζεται με συνολικά 7 ομάδες να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μυκόνου.

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα ώστε να αρχίσει η δράση στην 9η αγωνιστική ενός εκ των πιο ανταγωνιστικών εγχώριων πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα. Ο λόγος για την Elite League.

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ αυτού του γύρου, με τον αγώνα του Πανερυθραϊκού και τον Πανιώνιο, σήμερα Σάββατο (25/11, 16:00) στο Ζηρίνειο.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη θα αναζητήσει εκείνη τη νίκη όπου θα φέρει το ρεκόρ στο 6-3, πλησιάζοντας με αυτό τον τρόπο τον ΑΟ Μυκόνου όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης (6-2), σε μία κόντρα για την κορυφή, η οποία αποτελείται από πολλούς «μνηστήρες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος είναι μόλις η μία από τις συνολικά 7 ομάδες που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη Μύκονο και ισοβαθμούν έχοντας ρεκόρ μέχρι και αυτή τη στιγμή 5-3. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης ενώ τη δεύτερη καταλαμβάνει ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Στην 4η θέση, βρίσκεται η έτερη ομάδα από τη Νέα Σμύρνη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα ο Μίλωνας, στην 5η ο Ερμής Σχηματαρίου ενώ στην 6η ο Ηρακλής. Αυτό το γκρουπ των ομάδων συμπληρώνουν η Δόξα Λευκάδας και η Νεανική Εστία Μεγαρίδας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για τις ομάδες της κορυφής:

Σάββατο 25/11

Πανερυθραϊκός – Πανιώνιος 16:00
Μίλωνας – Ψυχικό 16:30
Κόροιβος Αμαλιάδς – Ηρακλής 17:00
Ερμής Σχηματαρίου – Αμύντας 17:00
Παπάγου – ΑΟ Μυκόνου 17:00
Νεανική Εστία Μεγαρίδος – Δόξα Λευκάδας 17:00

@Photo credits: eurokinissi, EUROKINISSI
 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα