Η ΕΟΚ ανοίγει φάκελο για το Πανερυθραϊκός-Μαρούσι

Newsroom
Η ΕΟΚ ανοίγει φάκελο για το Πανερυθραϊκός-Μαρούσι

bet365

Η ΕΟΚ αποφάσισε να ανοίξει φάκελο για το ματς του Πανερυθραϊκού με το Μαρούσι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Elite League.

Το τζάμπολ στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στην Elite League και λίγο πριν διασταυρωθούν οι ομάδες για τα play-offs και τα play-outs, δόθηκε την ίδια ώρα.

Και αυτό διότι ήταν ανοικτά τα «ζευγάρια» που θα σχηματίζονταν στην potseason της κατηγορίας. Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να περιμένουν σε όλα τα γήπεδα προκειμένου να ξεκινήσουν τα δεύτερα ημίχρονα την ίδια ακριβώς ώρα. Αφορμή αποτέλεσε η αργοπορημένη λήξη του α' μέρους στο ματς του Τρίτωνα με τον Ηρακλή.

Όμως στο ματς της Νέας Ερυθραίας και ενώ απέμεναν τρία λεπτά για το τέλος της αναμέτρησης έπεσαν νερά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή και να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα στο ματς στο κλειστό του Στρέφη. Μετά το τέλος όλων των αναμετρήσεων η ΕΟΚ αποφάσισε να ανοίξει φάκελο σε αυτό το ματς ζητώντας καταθέσεις αλλά και και με ποιους παίκτες έγινε η επανέναρξη του αγώνα.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα