Όμορφη κίνηση Γκαγκαλούδη: Έστειλε επίτηδες στις βολές 16χρονο για να σκοράρει!

Όμορφη κίνηση Γκαγκαλούδη: Έστειλε επίτηδες στις βολές 16χρονο για να σκοράρει!
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης προέβη σε μια ξεχωριστή κίνηση στο ματς του Αμαρουσίου με την Καβάλα, αφού έκανε επίτηδες φάουλ στον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη για να τον στείλει στις βολές και να του επιτρέψει να σκοράρει.

Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και το έδειξε και στο ματς του Αμαρουσίου με την Καβάλα για την Α2. Ο 42χρονος γκαρντ που οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 98-69 επί της Καβάλας με 30άρα, επέλεξε να κάνει επίτηδες φάουλ στον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη που έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του διαδρομή στο μπάσκετ.

Ενώ το ματς ήταν στο φινάλε του, ο Γκαγκαλούδης έστειλε τον πιτσιρικά στις βολές και του επέτρεψε να σκοράρει 2 πόντους, αφού ο μικρός έκανε 2/2. Ο έμπειρος γκαρντ με ανάρτηση του μετά το τέλος ανέφερε πως γνωρίζει τον μικρό από παιδί, όταν έπαιζε στην Καβάλα.

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμύντας - Ολυμπιακός Β' 72-70: Στάση στον Υμηττό (vid)

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:36 του video

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα