Παναθηναϊκός: Παρελθόν η Κάιζερ μια μέρα πριν τον τελικό με Ολυμπιακό

Newsroom
Παναθηναϊκός: Παρελθόν η Κάιζερ μια μέρα πριν τον τελικό με Ολυμπιακό

bet365

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τη Λινέτα Κάιζερ, λίγες ώρες πριν την έναρξη των τελικών της Α1 Γυναικών.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στους τελικούς της Α1 Γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό. Το... τριφύλλι ανακοίνωσε πως η Λινέτα Κάιζερ (είχε 5,2 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο φέτος) δεν αποτελεί παίκτρια της ομάδας πλέον. Ο πρώτος τελικός των αιωνίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Μάη στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκες έχουν το πλεονέκτημα έδρας, ενώ βρίσκονται στο 2-0 λόγω των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων στη regular season. Η Ριντ θα κληθεί να τραβήξει το... φορτίο για τη θέση της σέντερ με την απουσία της Κάιζερ.

Η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Λινέτα Κάιζερ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα