Η μάχη του Παναθηναϊκού στο μεγάλο τελικό με Bet Builder στο 10.00!

Newsroom
Λεσόρ
Η ώρα του μεγάλου τελικού της Euroleague έφτασε με ελληνικό χρώμα σε πράσινο φόντο! Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό στο Final-4 της διοργάνωσης με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Την Κυριακή το βράδυ στο παρκέ της «Uber Arena» στο Βερολίνο o Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ιστορίας του και οι Μαδριλένοι θα ψάξουν το «back to back» για το 12ο τρόπαιο.

Οι παίχτες του Εργκίν Αταμάν στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε απέδειξαν ότι ξέρουν τον τρόπο να παίζουν και σκληρή άμυνα. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι αν η Ρεάλ βρει ρυθμό στην επίθεση είναι ικανή να σε σκοτώσει. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο πρώτο μέρος του ημιτελικού ανάμεσα στους Μαδριλένους και τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θα είναι σκληροί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με στόχο να «βραχυκυκλώσουν» την επίθεση της Ρεάλ. Απόδοση 2,25 το Under 40.5 πόντοι της Ρεάλ στο ημίχρονο.

Ο Ματίας Λεσόρ στον ημιτελικό με τη Φενέρ έκανε «double-double» (17π. 10ρ.) και απέναντι στα θηρία της Ρεάλ έχει νέα αποστολή- πρόκληση. Ο Γάλλος σέντερ του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και στην περασμένη αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στη Regular Season ισοπέδωσε τους πάντες με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ στην επικράτηση του Παναθηναϊκού με 86-97.

Απόδοση 2.00 να σκοράρει ο Λεσόρ Over 14.5 πόντους στο τελικό της Euroleague!

Παίχτης «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό στη φετινή πορεία-όνειρο μέχρι τον τελικό είναι και ο Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικάνος στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε πήρε πρωτοβουλίες όταν ο Ναν ήταν εγκλωβισμένος και σκόραρε 13 πόντους. Στον τελικό είναι ικανός να κάνει και πάλι τη διαφορά και ο Αταμάν θα τον εμπιστευτεί όχι μόνο για τις αμυντικές του ικανότητες. Απόδοση 2.15 να σκοράρει ο Γκραντ Over 7.5 πόντους απέναντι στην άμυνα της Ρεάλ.

Ο συνδυασμός των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα