Μάχη «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ με τρεις σούπερ επιλογές!

Newsroom
Κανααν και Ναν
Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ που μοιάζει με ζέσταμα ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συναντηθούν φέτος για 7η φορά και η σημερινή αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της β’ φάσης της Basket League.

Οι «πράσινοι» με δεδομένο ότι μετράνε ήδη δύο νίκες στο Basket League βρίσκονται αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρα κι ακόμα κι αν ηττηθούν θα παραμείνουν σε θέση ισχύος. Με δεδομένο ότι και για τις δύο ομάδες ακολουθούν μεγάλα ματς στα Playoffs της Euroleague δεν περιμένουμε τον ανάλογο βαθμό συγκέντρωσης στην επίθεση όπως στα περασμένα ντέρμπι. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος στα ντέρμπι μιλούν οι άμυνες και το Under 152.5 πόντοι το βρίσκουμε σε απόδοση 1.91.

Τα τελευταία δείγματα γραφής των δύο ομάδων δείχνουν ότι οι δύο σούτινγκ γκαρντ των ομάδων είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο λόγος για τους Κέντρικ Ναν και Αϊζάια Κάνααν.

Ο σταρ του Παναθηναϊκού είναι ο παίχτης που στα περισσότερα φετινά ματς οδηγεί την κούρσα στο σκοράρισμα και στο τελευταίο ματς με την Άλμπα έσπασε τα κοντέρ πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοσή του στην Euroleague με 28 πόντους. Ο Ναν θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής και κοστολογείται σε απόδοση 2.00 να βγει πρώτος σκόρερ στο ντέρμπι.

Καυτός είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή και ο Κάνααν. Ο Αμερικάνος στο παιχνίδι της περασμένης βδομάδα με τη Φενέρ «σάρωσε» με 27 πόντους και παραδοσιακά κόντρα στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην επίθεση. Κάνααν Over 10.5 πόντοι στο ΟΑΚΑ σε απόδοση 1.82.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα