Επανάσταση στο μπάσκετ: Ξεχάστε τη μπάλα που ξέρατε (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπάλες μπάσκετ

bet365

Η μπάλα μπάσκετ φτιαγμένη από 3D εκτυπωτή χωρίς δέρμα και «χωρίς αέρα» έφτασε.

Μπορεί ακόμη να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και σε καμία περίπτωση να μην απειλεί τις παραδοσιακές μπάλες που όλοι γνωρίζουμε, ωστόσο η πρωτότυπη ιδέα πήρε σάρκα και οστά.

Μία μπάλα μπάσκετ φτιαγμένη από έναν 3D εκτυπωτή, η οποία μάλιστα δεν έχει την ανάγκη για αέρα αφού επί της ουσίας αποτελεί ένα πολύ δυνατό κουφάρι. Το ποσό μπορεί ακόμη να μην είναι ιδιαίτερα προσιτό για την αγορά της, ωστόσο αποτελεί παράδειγμα για διάφορες άλλες καινοτομίες που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον.

Και αν το συγκεκριμένο προϊόν μοιάζει αρκετά «εξωγήινο» στον χώρο του μπάσκετ, να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα περίεργη φαινόταν η ιδέα του να υπάρξει αγωνιστικός χώρος από LED, το οποίο θα έχει απλά την εικόνα ενός παρκέ και έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πολύ πρόσφατα, στο All Star Game του NBA.

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα