Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός 79-80: Σφράγισε την πρόκριση με ανατροπή στην Πόλη! (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το εις βάρος του σκορ κόντρα στη Μπεσίκτας, παίρνοντας παράλληλα με τη νίκη (80-79) το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EuroCup Γυναικών, ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκε στην Τουρκία με αντίπαλο τη Μπεσίκτας και κατάφερε με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας με 80-79.

Πρώτη σκόρερ για το «τριφύλλι» αναδείχθηκε η Πηνελόπη Παυλοπούλου με 19 πόντους ενώ από κοντά ακολούθησε η Αλέιν με 18 και η Τζόουνς με 16. Από την πλευρά των γηπεδούχων η Νόγκιτς ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους.

Αν η Μέχελεν πάρει τη νίκη κόντρα στη Σλάβια την Πέμπτη (29/11, 21:00), τότε ο Παναθηναϊκός θα περάσει ως καλύτερη τρίτη ομάδα αλλιώς με ήττα των Βέλγων θα περάσει ως δεύτερη του ομίλου πίσω από τη Μπεσίκτας.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 41-39, 64-57, 79-80

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα