ΕΟΚ: Λόγω των μεγάλων καταστροφών στη Θεσσαλία, η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από τη National League 1

Newsroom
ΕΟΚ: Λόγω των μεγάλων καταστροφών στη Θεσσαλία, η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από τη National League 1

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα παίξει στην National League 1 της νέα σεζόν, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών και των φονικών βροχοπτώσεων στη Θεσσαλία.

Τελικά 11 ομάδες θα βρίσκονται στον 2ο όμιλο της National League 1, αφού όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον σύλλογο. Η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα έχει να κάνει με τις καταστροφικές πλημμύρες και τις φονικές βροχοπτώσεις που έπληξαν τη Θεσσαλία το προηγούμενο διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΕΟΚ

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε με επιστολή του στην ΕΟΚ, την απόφαση του Δ.Σ. για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της National League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Λόγοι ανωτέρας βίας που προέκυψαν από τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές στη Θεσσαλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στον 2ο όμιλο της National League θα παραμείνουν 11 ομάδες και δεν θα υπάρξει αντικατάσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα