Φενέρμπαχτσε: Απάντηση σε Αταμάν για την απουσία του Γουίλμπεκιν από την Εθνική

Φενέρμπαχτσε: Απάντηση σε Αταμάν για την απουσία του Γουίλμπεκιν από την Εθνική

Σκότι Γουίλμπεκιν Τουρκία

bet365

Η Φενέρμπαχτσε έσπευσε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, σχετικά με την απουσία του Σκότι Γουίλμπεκιν από το Προ-προολυμπιακό τουρνουά.

Με επίσημη ανακοίνωση η Φενέρμπαχτσε θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, όσον αφορά τη μη παρουσία του Σκότι Γουίλμπεκιν στις κλήσεις της Εθνικής Τουρκίας.

Συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως δε γίνεται να παρακαλάς έναν παίκτη να έρθει, μιλώντας για τον Γουίλμπεκιν, με την Τουρκία να φιλοξενεί το ένα από τα Προ-προολυμπιακά τουρνουά, το διάστημα 12-20/8.

Η Φενέρ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως ουδέποτε δεν υπήρξε... εμπάργκο, τόσο από εκείνη, όσο και από τον παίκτη, τονίζοντας πως οι δύο μακροχρόνιοι τραυματισμοί του είναι αυτοί που τον εμποδίζουν να παίξει το καλοκαίρι, καθώς προτίμησε την αποθεραπεία του.

Μάλιστα τονίζεται πως δεν υπάρχει άρνηση συμμετοχής αλλά αποχή από τα αγωνιστικά δρώμενα ελέω τραυματισμού, ενώ φωτογραφίζεται ο Αταμάν για τα όσα είπε στον Τύπο της χώρας.

Ο Γουίλμπεκιν θυμίζουμε πως ενίσχυσε τις προσπάθειες της Τουρκίας στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου, όταν στις 11 Νοεμβρίου του 2022 αγωνίστηκε κόντρα στο Βέλγιο και στις 14 κόντρα στη Σερβία, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα είχε υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Τελευταία Νέα