EuroBasket Εφήβων: Απίθανα πράγματα στο Πολωνία - Τουρκία, οι παίκτες άλλαζαν μόνο πάσες διαμαρτυρόμενοι για τις κακές συνθήκες (vids)

Απίθανα πράγματα στο Πολωνία - Τουρκία, οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν λόγω των κακών συνθηκών (vids)

bet365

Το EuroBasket Εφήβων δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη Σερβία. Η ισχυρή καταιγίδα έφερε προβλήματα και στο ματς Πολωνία - Τουρκία οι παίκτες έκαναν πάσες στα τελευταία πέντε λεπτά, διαμαρτυρόμενοι για το νερό που έσταζε και την ανυπαρξία κλιματισμού, συνθήκες που παραλίγο να προκαλέσει πολλούς τραυματισμούς.

Το ματς της Ελλάδας με την Ιταλία είχε 40λεπτη διακοπή, λόγω των υδάτων που έσταζαν από την οροφή στο παρκέ. Στο ματς της Πολωνίας με την Τουρκία, το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο.

Τα νερά στο παρκέ δεν ήταν αρκετά, με τον κλιματισμό να μη λειτουργεί και το παρκέ να γίνεται... πίστα πάγου. Αφού οι παίκτες γλίστρησαν αρκετές φορές, κινδυνεύοντας με τραυματισμό, ενώ οι διαιτητές επέμεναν να συνεχιστεί το ματς, πήραν το... νόμο στα χέρια τους.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, στα πέντε τελευταία λεπτά του ματς, απλώς κατέβαζαν την μπάλα και άλλαζαν την κατοχή μόλις τελείωνε ο χρόνος. Ο τελευταίος πόντος σημειώθηκε με μία βολή του Βάλτσζακ 5:02 πριν το τέλος για το τελικό 78-63 υπέρ της Τουρκίας.

@Photo credits: Fiba Basketball
 

Τελευταία Νέα