Η πρώτη Πανευρωπαϊκή Αθλητιατρική Ημερίδα της USPE

Newsroom
ε

bet365

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, διοργάνωσε την 1η Πανευρωπαϊκή Αθλητιατρική Ημερίδα, υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών U.S.P.E.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ραφήνας και συγκεκριμένα εντός των εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Αύρα. Την υλοποίηση της εκδήλωσης ανέλαβε το Παράρτημα Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό το συντονισμό του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και διεύθυνε ο Προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαδέκας. Τους καλεσμένους στην πόλη της Ραφήνας καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής Α/Α΄ Δημήτριος Δελτσίδης ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της U.S.P.E. και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης.

Ιατρικής φύσεως θέματα ανέλυσαν οι: Υποστράτηγος (ΥΓ) Δρ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ΘΕΜΑ «Αθλητιατρική και γονίδια», Δρ. Αρβανιτάκης Μάνος, ΘΕΜΑ «Ποδιατρική και αθλητικές κακώσεις», Δρ. Καραβασίλη Αλεξάνδρα, ΘΕΜΑ «Η γυναίκα αθλητής», Δρ. Θέος Χρήστος, ΘΕΜΑ «Τραυματισμοί ποδοσφαίρου και διαχείριση αυτών», Dr. Andreiasu Gabriela, ΘΕΜΑ «Στρατηγική antidoping και νέα θέματα», Ψυχολόγος Γεράκη Πολύβια, ΘΕΜΑ «Ψυχολογία και αθλητική ιατρική».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της U.S.P.E., παρουσία πέραν του Προέδρου αυτής Α/Α΄ Γεώργιου Τζατζάκη, της Αντιπροέδρου κυρίας Ellen Mari, της Προέδρου της Ιατρικής Επιτροπής U.S.P.E. κυρίας Dr. Anne Mouillard και της Διευθύντριας Αντιντόπινγκ της Ρουμανίας και Επίτροπος της U.S.P.E. κυρίας Andreiasu Gabriela.

 

Τελευταία Νέα