Εθνική Γυναικών: Η Μαριέλλα Φασούλα ενσωματώθηκε στην Πορταριά και... αποθεώθηκε (vid)

Εθνική Γυναικών: Η Μαριέλλα Φασούλα ενσωματώθηκε στην Πορταριά και... αποθεώθηκε (vid)

Στην Πορταριά η Φασούλα

bet365

Η Μαριέλλα Φασούλα ταξίδεψε στην Πορταριά και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Eurobasket.

Με ανοικτές τις αγκάλες υποδέχτηκαν την σέντερ της Εθνικής οι συμπαίκτριές της στην Πορταριά όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Ελληνίδα σέντερ είχε πάρει λίγες μέρες άδεια, καθώς οι υποχρεώσεις της με την Αβενίδα, που έφτασε ως τον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν στις 7 Μαϊου. Ήδη από την Κυριακή (14/5) βρίσκεται στο Πήλιο και η Εβίνα Σταμάτη. Την ίδια μέρα την αποστολή της Εθνικής Ομάδας επισκέφθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή. Η Ελληνίδα φόργουορντ είναι τραυματίας, αλλά βρέθηκε κοντά στην ομάδα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Πέτρο Πρέκα και τους συνεργάτες του.

Η Εθνική Γυναικών προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και στην Σλοβενία. Η Ελλάδα στη φάση των ομίλων θα αγωνιστεί στο Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μαυροβούνιο (15/6), τη Λετονία (16/6) και την Ισπανία (18/6).

 

Τελευταία Νέα