2ο Ranch Basketball Camp: Προπόνηση στο μπάσκετ, σ' έναν τόπο θρυλικό!

Newsroom
Ranch camp

bet365

Το 2o RANCH BASKETBALL CAMP θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης RANCH στο Σοφικο Κορινθίας σε δύο περιόδους, από 18-24/6 και 25/6-1/7.

Το 2o RANCH BASKETBALL CAMP θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης RANCH στο Σοφικο Κορινθίας σε δύο περιόδους, από 18-24/6 και 25/6-1/7.

Στο Σοφικό Κορινθίας, μέσα στη μαγεία της φύσης και στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του RANCH, θα διεξαχθεί το 2ο RANCH BASKETBALL CAMP για να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ, σε συνεργασία με έμπειρους προπονητές!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, με τις παροχές να συμπεριλαμβάνουν την πλήρη διαμονή και διατροφή, διπλές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, τη χρήση της πισίνας, καθώς και συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα που γίνονται στο RANCH, όπως ιππασία, τοξοβολία, κινηματογράφος, πάρτι, διαγωνισμοί και άλλα!

Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Θεόδωρης Ασημακόπουλος και στο αθλητικό πρόγραμμα θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Καύκης, Μιχάλης Μπακογιάννης, Σταύρος Αποστόλου και Σπύρος Βαλλιανός. Γυμναστής στο καμπ θα είναι ο έμπειρος Νίκος Γλεντής, μαζί με τον Θεόδωρο Αλεξανδρόπουλο.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων για την συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετοχές γίνονται και με ταμεία και προγράμματα ΟΑΕΔ. Για περισσότερες πληροφορίες: 6940182455, 6979725733.

οι προπονητές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα