ΚΑΟ Μελισσίων: Φιλανθρωπικός αγώνας παρουσία αστέρων

Newsroom
ΚΑΟ Μελισσίων: Φιλανθρωπικός αγώνας παρουσία αστέρων

bet365

Ένας αγώνας με σπουδαίο... περιεχόμενο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 19/12 στο κλειστό «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» στα Μελίσσια από τον ΚΑΟ Μελισσίων και τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος παρουσία αστέρων του μπασκετικού παρελθόντος!

ΚΑΟ Μελισσίων και Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος ενώνονται για την διεξαγωγή ενός αγώνα με φιλανθρωπική χροιά! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κλειστό «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» και αναμένεται να «φιλοξενήσει» αστέρες του παρελθόντος και μία ιδιαίτερη επίδειξη σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιάννης Μπουρούσης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Νίκος Χατζής, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Άγγελος Κορωνιός, Νάσος Γαλακτερός και Νίκος Μπάρλος είναι μερικά από τα ονόματα που θα δώσουν το «παρών» τη Δευτέρα 19 του τρέχοντος μήνα!

Πιο αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων, παραμένοντας πιστός στις αξίες του, συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος μία ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου».

Όλοι όσοι παρευρεθούμε, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε έναν μοναδικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Ανδρική Ομάδα ΚΑΟ Μελισσίων (Γ’ Εθνική Κατηγορία) και στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, με παίχτες που τίμησαν καιm δόξασαν το μπάσκετ και τη χώρα μας, εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΑΜΕΑ και ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, παρακολουθώντας τη δύναμη της θέλησης να υπερβαίνει κάθε εμπόδιο! Η αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, έχει ως σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγκαλιά», παρέχει υπηρεσίες φροντίδας (συμβουλευτική- ψυχολογική-υλική υποστήριξη, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα) εντελώς δωρεάν και προσπαθεί να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις, ώστε αφενός η έγκυος να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, υγιεινή και αξιοπρέπεια και αφετέρου το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον.

«Στηρίζουμε τη μητέρα, αγκαλιάζουμε το παιδί!»

Σας καλούμε να βρεθείτε κοντά μας σε αυτό το μοναδικό αθλητικό και φιλανθρωπικό γεγονός, ώστε να χαρούμε μοναδικές μπασκετικές στιγμές και όλοι μαζί να ανοίξουμε μία τεράστια αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

«Μεγάλος νικητής» αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ελπίδα και η αγάπη!

Σας περιμένουμε!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα