Χάουαρντ: Σαρωτικός στην Ταϊβάν, πρεμιέρα με 38 πόντους, 25 ριμπάουντ (vid)

Χάουαρντ: Σαρωτικός στην Ταϊβάν, πρεμιέρα με 38 πόντους, 25 ριμπάουντ (vid)

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έκανε μία απίθανη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν με 38 πόντους και 25 ριμπάουντ! Και πολλά άλλα στατιστικά...

Η πρώτη εμφάνιση του Ντουάιτ Χάουαρντ στο πρωτάθλημα των έξι ομάδων της Ταϊβάν τον έκανε κάτι σαν... εξωγήινο. Ο πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς, στην επικράτηση των Λέοπαρντς απέναντι στους Γκοστχοκς με 120-115 στην παράταση, έκανε πράματα και θάματα στο παρκέ.

Τελείωσε το ματς με 38 πόντους, 25 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 μπλοκ, ενώ μέτρησε 14/32 σουτ, 2/10 τρίποντα, 12/22 δίποντα και 8/12 βολές! Μάλιστα, το κοινό ζητωκραύγαζε κάθε φορά που ο Αμερικανός σέντερ επιχειρούσε ένα τρίποντο, χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα ευστοχήσει ή όχι.

Η αναμέτρηση μεταδόθηκε σε live streaming στο κανάλι της T1 League με τον Χάουαρντ να δίνει μία ανεπανάληπτη πρώτη παράσταση.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η ομάδα του έχει ρεκόρ 1-1 στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα