ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τη θέσπιση Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21

Newsroom
ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τη θέσπιση Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας διοργάνωσης για τις ηλικίες κάτω των 21 ετών.

Με αυτόν τον τρόπο η Ομοσπονδία θέλει να καλύψει το κενό που δημιουργείται από το εφηβικό πρωτάθλημα και την κατηγορία U18, ώστε η δεξαμενή των παικτών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών να μεγαλώσει και οι νεαροί να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες μέσω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Όσον αφορά τώρα τη σύμπραξη δύο ή περισσοτέρων ομάδων που αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αυτή μπορεί να είναι ακόμα και ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ένα ακόμη νέο βήμα γίνεται στην ΕΟΚ με την θέσπιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21. Η ανακοίνωση της δημιουργίας αυτής της νέας διοργάνωσης έχει ήδη βρει τη θέση του στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της περιόδου 2022-23.

Βάσει του άρθρου 1, παράγραφος 12 της Γενικής Προκήρυξης δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες έχουν οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέχρι έξι αθλητές το ανώτατο, οι οποίοι είναι γεννημένοι πριν το έτος 2004. Η εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 έχει καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μπορούν δύο ή περισσότερες ομάδες να συμπράξουν προκειμένου να προχωρήσουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 από κοινού.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται με email ([email protected])».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα