Ο Νέλσον έκοψε το μπάσκετ και ασχολείται με εμπόριο κάνναβης

Ο Νέλσον έκοψε το μπάσκετ και ασχολείται με εμπόριο κάνναβης

Ο Νέλσον έκοψε το μπάσκετ και ασχολείται με εμπόριο κάνναβης

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ασχολείται πλέον με εμπόριο προϊόντων κάνναβης.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-15 με προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας με τους «πράσινους».

Ο Αμερικανός βετεράνος γκαρντ κατέγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του με τον Ερυθρό Αστέρα, αποτελώντας μέλος της All-EuroCup First Team (2014) ενώ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως μέλος της Λιμόζ.

Πλέον οι επαγγελματικές δραστηριότητές του δεν έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, αφού όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην Mozzartsport, ασχολείται με εμπόριο προϊόντων κάνναβης.

«Απολαμβάνω ό,τι μου έχει φέρει το νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Πλέον η σχέση μου με το μπάσκετ έχει να κάνει αποκλειστικά με τον γιο μου, ο οποίος το λατρεύει και παίζουμε καμιά φορά μαζί. Περιμένουμε να λυθούν γραφειοκρατικά ζητήματα ώστε να προωθήσουμε το εμπόριο κάνναβης και έλαιου CBD μαζί με τους συνεργάτες μου. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να λανσάρουμε μια premium μάρκα βότκας. Έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις».

 

Τελευταία Νέα