Το Greece Basketball Tour της Super League Athletic Academy επιστρέφει και φέτος στην Ελλάδα

Newsroom
Το Greece Basketball Tour της Super League Athletic Academy επιστρέφει και φέτος στην Ελλάδα

bet365

Η Super League Athletic Academy από την Νέα Υόρκη διοργανώνει και φέτος το 4ο Greece Basketball Tour και ταξιδεύει στην Ελλάδα με τέσσερις ομάδες αγοριών και κοριτσιών από 15 έως 22/04.

Αναλυτικ

«Η Super League Athletic Academy από την Νέα Υόρκη διοργανώνει το 4ο Greece Basketball Tour και ταξιδεύει στην Ελλάδα από 15 έως 22/04. Η SLAA ταξιδεύει με 4 ομάδες (3 αγοριών και 1 κοριτσιών) ηλικιών 13-17. Υπεύθυνος του ταξιδιού είναι ο ιδρυτής της SLAA, James Πριστούρης.

Το staff αποτελείτε από καταξιωμένους προπονητές επιπέδου λυκείου, κολεγίου, g-league, και NBA.

Staff members

  • Jonah Herscu, Assistant Coach of the Sacramento Kings
  • James McCullough, Former D2 and D3 Assistant Coach
  • Michel Murray, Assistant Coach at St Rose College
  • Brian Haggerty, Assistant Coach at St Francis Prep
  • Nick Lagios- General Manager of the Mexico City Capitanes(NBA G League)

Αρχικά, κατά την διάρκεια της διαμονής της στην Ελλάδα, η SLAA θα διαμείνει 3 ημέρες στο Ναύπλιο όπου θα αντιμετωπίσει τοπικές ομάδες του νομού Αργολίδας (Ολύμπια Αργολίδας, Οίακας Ναυπλίου, ΓΕΑ Αμμιλα, Αρκαδικός) σε φιλικές αναμετρήσεις.

Στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Μπάρμπα Γιάννη (Γιάννης Κωσταλάς).

Επιπλέον κατά την παραμονή της στην Αθήνα θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες άλλες ομάδες όπως ο Φιλαθλητικός, τα Μελίσσια και το Deree.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα παιδιά και οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στοχευμένες τουριστικές δράσεις που θα κάνουν αυτό το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία».

 

Τελευταία Νέα