EuroLeague Γυναικών: Ήττα στην παράταση για την Αβενίδα της Φασούλα η πρόκριση στην έδρα της

EuroLeague Γυναικών: Ήττα στην παράταση για την Αβενίδα της Φασούλα η πρόκριση στην έδρα της

bet365

Η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα ανέτρεψε τις ισορροπίες στο ματς με την Τζιρόνα οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση ηττήθηκαν οριακά με 81-79 με την σειρά να πηγαίνει στο 1-1 και την πρόκριση να κρίνεται στην Σαλαμάνκα. Η Ελληνίδα σέντερ σημείωσε 6 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Αβενίδα και Τζιρόνα συνέχισαν την «μάχη» τους στην EuroLeague Γυναικών στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου, δίχως τις ρωσικές ομάδες στην εξίσωση. Η ομάδα της Μαριέλλας Φασούλα ταξίδεψε στην έδρα του αντιπάλου της έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 στην best of three σειρά και παρότι γύρισε το ματς δεν κατάφερε να επικρατήσει στον έξτρα χρόνο και ηττήθηκε... στο νήμα (81-79).

Οι γηπεδούχες έφτασαν μέχρι και το +10 στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την Αβενίδα να κάνει την αντεπίθεσή της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με το 68-68 να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Η Ελληνίδα διεθνής πέτυχε 6 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ (5 επιθετικά) και μοίρασε 1 ασίστ στα 14:03 που αγωνίστηκε. Μάλιστα, είχε σημαντική συμβολή στην προσπάθεια του έξτρα χρόνου αφού μείωσε με καλάθι της για το 75-74 στο 1'49'' πριν το τέλος, είχε ένα ριμπάουντ και μοίρασε την ασίστ για το τρίποντο της Καθόρλα που έκανε το 77-77.

Για την νικήτρια Τζιρόνα, Γκάρντνερ και Μπουρκ ήταν οι πρώτες σκόρερ με 23 και 18 πόντους αντίστοιχα. Η σειρά πλέον πηγαίνει και πάλι στην έδρα της Αβενίδα στις 18/03 για την νίκη που θα καθορίσει την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 20-16,36-28,,50-47,68-68, 81-79 (παρ.)

@Photo credits: euroleague women

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα