Βασίλης Χωριανόπουλος: Το «αστεράκι» των Εξαρχείων με την γιγάντια καρδιά

Βασίλης Χωριανόπουλος: Το «αστεράκι» των Εξαρχείων με την γιγάντια καρδιά

bet365

Ο Βασίλης Χωριανόπουλος είναι το απόλυτο παράδειγμα μίας... τεράστιας καρδιάς που δεν αφήνει τα όνειρά της. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Εξαρχείων ήταν τόσο ιδιαίτερο όσο και ο ίδιος, που μίλησε στο Gazzetta για την καλύτερη μέρα της «καριέρας» του.

«Να ξέρεις μικρέ, ό,τι και να λένε οι άλλοι, εσύ κρατάς την τύχη στα χέρια σου»! Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πιτσιρικά που... συνάντησε στο διαφημιστικό σποτ της Novibet για τη «Giant Heart».

Αυτή, όμως, είναι πιθανότατα και η φράση που ηχεί στα αυτιά του Βασίλη Χωριανόπουλου, του ήρωα με τις ειδικές δεξιότητες που έχει σαν πρότυπο τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Η μπασκετική ιστορία του Βασίλη, ενός ανθρώπου που διανύει το 32 έτος της ηλικίας και ποτέ δεν σταματά να κυνηγάει το όνειρό του, ξεκίνησε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/11) μεταξύ Αστέρα Εξαρχείων και Άμιλλας Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ματς, η φανέλα με το Νο13 των γηπεδούχων έδωσε άλλο ένα διαφορετικό νόημα και προκάλεσε τον ενθουσιασμό σε όσους παρευρίσκονταν στο γήπεδο. «Είχα πάει απροετοίμαστος, αλλά το είχα λίγο στο μυαλό μου», δηλώνει ο παίκτης για το ντεμπούτο του με την ομάδα των Εξαρχείων. «Είμαι πολύ χαρούμενος από την ατμόσφαιρα. Με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό!», είπε στο Gazzetta ο αθλητής που τράβηξε τα βλέμματα στον αγώνα.

Όλη η κίνηση οφείλεται στην γενικότερη προσπάθεια του Αστέρα, με την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τα «αστεράκια» που δραστηριοποιούνται εδώ και μία διετία. Μία ομάδα που «φιλοξενεί» κάθε ηλικίας επίδοξους αθλητές με ειδικές δεξιότητες.

j

Ο Βασίλης αποτελεί ενεργό μέλος της αδρικής ομάδας του Αστέρα, συμμετέχοντας στις προπονήσεις και περιμένοντας την δική του σειρά, ώστε να δώσει το «παρών» σε οποιονδήποτε αγώνα του ζητηθεί.

«Απολαμβάνω την προπόνηση με την ομάδα γιατί με προετοιμάζει για τον αγώνα. Δεν θέλω μόνο να σκοράρω, μου αρκεί η χαρά του παιχνιδιού», λέει ο Βασίλης, έχοντας... ρουφήξει κάθε δευτερόλεπτο από την πρώτη του εμφάνιση.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Μικέλης, τονίζει την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης στιγμής για τον ίδιο τον αθλητισμό, ενώ αναφέρει πως κατά την είσοδο του παίκτη στον αγώνα «η χαρά που πήρε μεταφέρθηκε σε όλο το γήπεδο. Κάποια στιγμή δεν βλέπαμε τον αγώνα παρά μόνο τις αντιδράσεις του».

Τα «πιστεύω» του αθηναϊκού συλλόγου είναι συγκεκριμένα και θα συνεχίσει να προσφέρει την ευκαιρία σε παιδιά με αντίστοιχες ιδιαιτερότητες. Το ίδιο συμβουλεύει και ο κύριος Μικέλης να ακολουθήσουν άλλες ομάδες, εντάσσοντας αυτά τα παιδιά στο δυναμικό τους. «Μακάρι να είχαμε καλύτερες εγκαταστάσεις και περισσότερες ώρες για να δώσουμε την προσοχή μας σε αυτούς τους ανθρώπους»...

Επόμενος στόχος για τον Αστέρα Εξαρχείων είναι να δει τον Βασίλη να σκοράρει σε έναν από τους επερχόμενους αγώνες!

 

Τελευταία Νέα