Ενισχυμένες αποδόσεις και σούπερ ειδικά για το Παναθηναϊκός - Φενέρ

Newsroom
Ενισχυμένες αποδόσεις και σούπερ ειδικά για το Παναθηναϊκός - Φενέρ
H Novibet προσφέρει περισσότερες από 550+ αγορές και live streaming* στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε!

Ο Παναθηναϊκός αναζητά αντίδραση έπειτα από τις δύο κολλητές ήττες σε Ευρωλίγκα και Basket League, που έφεραν αρκετά «μαύρα σύννεφα» στο στρατόπεδό του. Μπορεί στο Πριγκιπάτο το 75-63 από τη Μονακό να μην πείραξε τόσο πολύ, ωστόσο η ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη (81-71 από το +19) προκάλεσε την έκρηξη κόσμου και Πρίφτη.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε… κατήχηση σχεδόν δύο ώρες στους παίκτες του, ευελπιστώντας να βγάλουν αντίδραση την Πέμπτη (07/10, 21:00). Σύμμαχος των «πράσινων» η θετική παράδοση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε! Συγκεκριμένα, στις τέσσερις πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους επικράτησαν τρεις φορές, κρατώντας παράλληλα χαμηλά την παραγωγικότητα της αντιπάλου.

Η τουρκική ομάδα παρότι έχει το απόλυτο των νικών έως τώρα στην σεζόν (3/3), δεν πείθει με την παρουσία της. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, κερδίζοντας οριακά την Πέτκιμ Σπορ (71-63). Ο πρώην «πράσινος» Σάσα Τζόρτζεβιτς, προσπαθεί ακόμα να βρει τις αγωνιστικές ισορροπίες, καθώς θυμίζουμε ότι οι επιλογές του ρόστερ δεν ήταν δικές του.

Καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση θα παίξουν οι μάχες στο «ζωγραφιστό». Παπαγιάννης, Έβανς, Γουάιτ και Φλόιντ εναντίον Βέσελι, Μπούκερ, Πολονάρα και Ντουβερίογλου. Σε απόδοση 1.80 κοστολογείται το over6,5 ριμπάουντ του διεθνή σέντερ.

Τα παραπάνω είναι τα καθοριστικά match up, ενώ για τον «εξάστερο» πολύ σημαντική είναι η ευστοχία πίσω από τα 6,75. Στην πρεμιέρα τα ποσοστά του ήταν απογοητευτικά, φτάνοντας οριακά το 20% (4/20). Δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι διαθέτει αξιόπιστους σουτέρ. Στο 2.00 προσφέρεται το over 7,5 τρίποντα του Παναθηναϊκού.

Τέλος, υπάρχουν και οι ενισχυμένες αποδόσεις. Για τους «πράσινους» το συνδυαστικό over 14,5 πόντοι Ιωάννης Παπαπέτρου & over 6,5 ριμπάουντ Γιώργος Παπαγιάννης προσφέρεται σε απόδοση 4.00!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα