Ανακοίνωσε Μότουμ η Μονακό: «Η καλύτερη επιλογή για μένα, ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην EuroLeague»

Ευαγγελος Στελλάκης
Ανακοίνωσε Μότουμ η Μονακό: «Η καλύτερη επιλογή για μένα, ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην EuroLeague»

bet365

Η Μονακό ανακοίνωσε επίσημα την διαφαινόμενη απόκτηση του Μπροκ Μότουμ που μέχρι πρότινος βοηθούσε στην προετοιμασία των κόκκινων.

Ήταν προδιαγεγραμμένο και πλέον απέκτησε επίσημη μορφή. Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την προσθήκη του 31χρονου Αμερικανού, Μπροκ Μότουμ, ο οποίος θα ενισχύσει την γαλλική ομάδα στην θέση «4». Ο έμπειρος ψηλός συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του Ζβέζνταν Μίτροβιτς κι εν τέλει κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για όλη τη σεζόν.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε μετά την υπογραφή του, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Μονακό, πως «η EuroLeague είναι το κορυφαίο επίπεδο που υπάρχει στην Ευρώπη και γενικότερα στον κόσμο, μετά το ΝΒΑ. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω ξανά σε αυτήν την απαιτητική διοργάνωση», ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι «προτεραιότητα μου ήταν η EuroLeague. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμένα εδώ, η Μονακό ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή».

Σχετικά με τον νέο του προπονητή, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ανέφερε: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει μια αξιόλογη καριέρα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ανυπομονώ να μάθω από αυτόν και να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του. Είναι ένας κόουτς που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο».

Αυτή ήταν η ενδέκατη φετινή μεταγραφή της πρωταθλήτριας του EuroCup, έπειτα από τους Άλφα Ντιαλό, Μοτιεγιούνας, Ντόντα Χολ, Βέστερμαν, Πάρις Λι, Ουαταρά, Άντζουσιτς, Αρμέλ Τραορέ, Μπουτσιελέ και Φαλ-Φαγέ που είχαν προηγηθεί.

 

Τελευταία Νέα