Oι αποδόσεις για το... “Bucks to Bucks” του Γιάννη!

Oι αποδόσεις για το... “Bucks to Bucks” του Γιάννη!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να φορέσει το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή και η πιθανότητα να κατακτήσει το Μιλγουόκι τον τίτλο του Πρωταθλητή και την επόμενη χρονιά προσφέρεται σε υψηλή απόδοση!

Ο Γιάννης το είπε, από την πρώτη στιγμή της στέψης του. Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, δεν έμεινε στον ενθουσιασμό της στιγμής, αλλά κοίταξε στο μέλλον, αποφασισμένος να επαναλάβει την επιτυχία. «Χαιρόμαστε που τα καταφέραμε για το Μιλγουόκι και θέλουμε να το ξανακάνουμε», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις του, δείχνοντας τον δρόμο για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Ο στόχος τέθηκε πριν καν ξεκινήσει η νέα χρονιά: Επανάληψη της φετινής, τεράστιας επιτυχίας, που έφερε τα «ελάφια» στον θρόνο του Πρωταθλητή του NBA για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια!

Στην bwin, λοιπόν, το ενδεχόμενο να κατακτήσουν οι Μπακς τον τίτλο του πρωταθλητή τη σεζόν 2021/22 προσφέρεται σε απόδοση 9.00, χωρίς, μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να θεωρείται φαβορί! Κι αυτό γιατί οι Μπρούκλιν Νετς προσφέρονται στην bwin σε απόδοση 3.25, γεγονός που δείχνει ότι παρά τον φετινό αποκλεισμό τους στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας από το Μιλγουόκι, θεωρείται ότι έχουν τη δυναμική για μια χρονιά πρωταθλητισμού τη σεζόν που έρχεται!

Δεύτερο φαβορί είναι οι Λέικερς, με απόδοση 5.50 στην bwin. Η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, η οποία αποκλείστηκε από τους φιναλίστ Φοίνιξ Σανς, δεν έχασε την αίγλη της. Τέλος, αμέσως μετά τους Μπακς, έρχονται οι Γουόριορς και οι Τζαζ με απόδοση 13.00 στην bwin!

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τη μυθική του εμφάνιση στον τελευταίο τελικό του NBA, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το τρίτο βραβείο MVP της καριέρας του, έκανε τους πάντες να καταλάβουν ότι η δική του εποχή στον μαγικό κόσμο δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα