ΠΣΑΠ: Ξεκινά την Τετάρτη η διάθεση ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας

Gazzetta team
ΠΣΑΠ: Ξεκινά την Τετάρτη η διάθεση ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας

bet365

Ο ΠΣΑΠ ξεκινάει την διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της χώρας, με τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τον τηλε-μαραθώνιο που έγινε σε συνεργασία με το gazzetta.gr.

Από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» ξεκινά η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού από τον ΠΣΑΠ. Πρόκειται για μηχανήματα που αγοράστηκαν με τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τον τηλε-μαραθώνιο που έγινε σε συνεργασία με το gazzetta.gr.

Στο νοσοκομείο θα βρεθούν την Τετάρτη οι πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντή και τα μέλη Αντρέ Βιερίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικόλα Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας, Εντουάρντο Μπρίτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠ, πιστός στις αρχές του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από αύριο 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε στις 3 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας Gazzetta.gr.

Το υλικό θα μοιραστεί σε έντεκα (11) νοσοκομεία των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης και αφετηρία της όμορφης διαδρομής θα αποτελέσει αύριο (13:00) το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, μέλη του Συνδέσμου μας θα παραδώσουν σε γιατρούς και νοσηλευτές ένα μέρος του υλικού, στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη «μάχη» που δίνουν εναντίον του κορονοϊού και να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν.

Οι ήρωες με τα άσπρα μας συγκλόνισαν με την αυταπάρνηση που επέδειξαν σε μία πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα συγκυρία και οφείλουμε να σταθούμε πλάι τους, ώστε να διασφαλίσουμε ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον».

 

Τελευταία Νέα